31 Mart 2012 Cumartesi

Domatesin Fırsatı


Doğa ana, nimetlerinden domatesi de reyonumuza getirdi. Bir hatırlatma yapalım:
Web sitemizde (Nasıl Daha İyi Yaparım.com), kuruluş amacımızı özetleyen nohut başlığında, özgün tekniklerimizle sunduğumuz yaşam koçluğunu paylaşıyoruz.
İktisadi değeri olan ve beyne de çok yararlı karnabahar başlığında, gurur kaynağımız olan girişimci koçluğunu paylaşıyoruz.
Öğretilerde bilginin imgesi olan elma başlığında da eğitimlerimizi sergiliyorduk.
Uzmanı olduğumuz zihin ve zihnin çalışma modellemesi olan zihin haritalama konusunda ise bir revizyona gitme kararı aldık, adını da domates koyduk: http://mustep.com/domates.html

Bilseniz de bilmeseniz de sonsuz faydası var domatesin, birçok işlevi var metabolizmamız için. Zihin de aynı değil mi? Farkında olmasanız da o, sizin için çalışıyor. Farkında olarak işlerseniz pekala? Nasıl ki domatesin salçası, püresi, sotesi, turşusu, kurusu vs söz konusu ise, zihniniz de size bir sürü farklı nimet sunabilecek.
O sebeple madem bu konuda çok iyiyiz, farklı versiyonları paylaşmaya karar verdik.
Zihin haritalama adında, bilinen klasik zihin haritalama metodunun geliştirilmiş halini, 10-12 saat süren eğitimimizi talep halinde yine sunuyoruz.

Ancak artık 3 başlıkta, ayrı ayrı organizasyonlar yapacağız.
Böylece en az 2 kat daha keyifli, en az 3 kat daha verimli bir eğitim modülüne eriştik.
Detayları ilgili linklerde bulabileceksiniz.

İlham Işıması: http://mustep.com/ilhamisimasi.html
Üzenginin Yolculuğu: http://mustep.com/uzengininyolculugu.html
Bir Ben: http://mustep.com/birben.html


Ve bir fırsat: zihin haritalama tekniğinin, çeşitli yaklaşımlarla çok daha ileri boyutlara taşındığı teknikleri, uzmanlık alanı zihin olan eğitmenlerden almaya ne dersiniz? Yeni modüllerin pilot uygulamaları için, 3 Nisan gün sonuna kadar iletişime geçen kurumlara çok cazip indirimler sunacağız.
cozum@mustep.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzla blogu zenginleştirdiğiniz için teşekkürler :)))