4 Temmuz 2012 Çarşamba

Gönül Gerek, Destek Gerek! :)

Düşler Akademisi'nden bahsetmiştim zaman zaman.
Gönüllüsü olduğum dernekler listesinde en tepede...
Bir duyuruları var, paylaşmak istedim direkt.
Dikkatli okuyun lütfen:

Herkese Merhaba,

Bütün bir kış Social Inclusion Band davetleri gönderdim size. Şimdi de yine aynı derneğin, AYDER / Düşler Akademisi'nin, yıllardır sürdürdüğü ALTERNATİF KAMP projesi başlıyor.

Her yıl, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde,, Türkiye'den sosyal dezavantajlı ve engelli bireylerin tatil ve spor yapabilmeleri, sosyalleşebilmeleri için, sadece GÖNÜLLÜLÜK esasında yürütülen Alternatif Kamp, bu yıl Kaş Belediyesi tarafından Çukurbağ Köyü'nde tahsis edilen bir ilkokulda açılacak. Ve artık her sene yeni yer bakmaktan kurtulup, umuyoruz ki ve diliyoruz ki,yeni merkezinde kalıcı olacak. 

Ama kampımızı açmak için destek gerekli. Bunu da çalıştığımız yada tanıdığımız firmalar ile görüşerek, elbirliği ile giderebilirsek, pek çok engelli gencin hayatına çokça dokunmuş ve fark yaratmış olacağız. Eğer kurumsal iletişim bazında konuyla ilgilenmek isteyen şirketler var ise, konuyla ilgili dosya göndermemiz mümkün.

Her hafta 20-25 kadar yeni engelli/sosyal dezavantajlı genç ve yine gönüllü çalışacak bireyler geliyor. Bu şekilde her hafta 40 kişi kamp da bulunuyor. İhtiyaçlar bu sayı göz önüne alındığında aşağıdaki gibi;

 
- TEKSTİL ÜRÜNLERİ
 40 adet ince battaniye
40 adet yastık
mümkünse standart ebatlarda perde.

- TOPTAN GIDA ve TEMİZLİK MALZEMELERİ
Bakliyat
Kahvaltılık çeşitleri
Kampın temizliğine yönelik (ortam temizleme ürünleri, bulaşık deterjanı, peçete, havlu, tuvalet kağıdı vb.)

- MUTFAK VE MUTFAK MALZEMELERİ
40 kişilik yemek çıkartılacağı düşünülerek hazırlanacak tüm malzeme çeşitleri

- SPOR MALZEMELERİ
yüzme, snorkling, serbest dalış, su jimnastiği, yapay tırmanma, trekking, kano, low ropecourse, orienteering, plaj voleybolu, aerobic sabah sporu, mini futbol, dağ bisikleti, yelken, out door aktiviteleri gibi sporun tüm alanlarında özel ihtiyaç gruplarına uygun spor altyapısı kurulacak. 20 kişilik altyapıda, tüm bu spor branşları için gerekli olacak spor malzemesi (karabina, halat, plates matı, toplar, dalış malzemeleri, bone, yüzücü gözlüğü, kano, pusula, file, bisiklet vb. pek çok malzeme türü)

- OFİS MALZEMELERİ

- PROGRAM YAZILIM destek

İhtiyaçlar için daha detaylı bilgi istenmesi halinde mail atarsanız yönlendirmem mümkün olabilecek. Ayrıca AYDER'e bu kamp için destek olmak üzere bağışta bulunabilirsiniz.


Duyurumuzu çevrenizle de paylaşırsanız ayrıca çok çok çok sevinirim :) Dönüşlerinizi bekliyorum. 

Sevgiler,
Selamlar,
Elif Füsun Aygün




Mutlu günler,
Mustafa Emin Palaz
P Bu mesajı yazdırmadan önce lütfen çevreyi düşününüz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzla blogu zenginleştirdiğiniz için teşekkürler :)))