6 Mayıs 2011 Cuma

Sosyal Yenilikçilere Davettir:)

Netsquare etkinliklerinde sosyal faydalı insanlarla tanışma imkanım oluyor. Sosyal girişimlerin global ağ olarak, lokal buluşmaları oluyor özetlersek. Bu faydalı insanlardan biri de Fatih Boran Berber. 40larında belki yaş olarak, ama kendi genç, ruhu genç bir güzel insan.
Global ağların lokal uygulamaları demişken de, bir projesi var, HUB. Uluslararası HUB'ların, İstanbul ayağını organize ediyor kendileri.
Nedir bu HUB, ne işe yarar, faydaları ne olacaktır, vs... konusunda da Eylül 2011'de tüm etkinliğe geçmeye niyetli, ancak öncesinde, bir etkinlik hazırlığı var.
20 ve 21 Mayıs'ta birbirinden farklı konseptlerde, birbirinden farklı uygulayıcıların moderasyonunda bir bakalım, HUBİstanbul'u simüle edelim istiyor.

Sosyal değer yaratmaya odaklanmış kişilerin bir arada bulunacağı, birbirlerinden etkilenebileceği ve işbirliği yürütebileceği bir koca ofis düşünün HUB'ı ve haliyle HUB İstanbul'u.
Detaylar için şu linklere bir göz atabilirsiniz:
Web sitesi için; burayı,
Facebook sayfası için de burayı tıklayabilirsiniz.

Aşağıda da Fatih'in ağzından davetiyeniz;

Merhaba,
Seni, toplumda fark yaratan bir yenilikçi olarak, HUB İstanbul’ un ilk uluslararası etkinliği olan HUB LAB 2011’ e davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.
HUB Amsterdam’ ın kurucularından Tatiana GLAD ve Frederike VOS’ un moderatörlüğü ve SUPERPOOL ekibinin ev sahipliğinde, İstanbul’ un sosyal yenilikçileri olarak hep birlikte, HUB’ da bir çalışma gününü deneyimleyeceğiz.
Yaratıcılığımızı, birlikte çalışma ruhumuzla birleştirerek, ürettiklerimizin gücüne tanık olacak, hep birlikte düşünecek, tartışacak, öğrenecek ve çok eğleneceğiz
Seni aramızda görmeyi çok isteriz.
Fatih Boran Berber & James Halliday

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzla blogu zenginleştirdiğiniz için teşekkürler :)))